DANK AAN ONZE SPONSORS!

Dank aan alle sympathisanten
De werking zou onmogelijk zijn zonder de steun van de overheid en sympathisanten!

Vrijblijvende stortingen kunnen op rekeningnummer van Onthaalcentrum Ter Heide Vzw
IBAN BE52 0354 5578 0409

Alle giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

- gelieve hiervoor steeds bij overschrijving je rijksregisternummer te vermelden

- ondernemingen: gelieve steeds je BTW- of ondernemingsnummer te vermelden


DANK JE WEL!!!

Dit is hartverwarmend en een steun in de rug voor zowel onze kinderen, jongeren als alle medewerkers!

Dank aan Freetime voor het mooiool- en kantoormateriaal voor de kinderen en jongeren!

We danken B&B hotels voor de schenking van hoofdkussens, die bijdragen aan een verkwikkende nachtrust van onze kinderen en jongeren. 

Dank aan Rotary Bonheiden voor de steun en attentie!

Dank aan Miss Jolly voor de confituuractie die rechtstreeks ten goede komt aan de werking t.a.v. de kinderen en jongeren in Ter Heide!

Dank aan de medewerkers van Ageas voor de bijdrage! De Kerstvakantie van onze kinderen en jongeren krijgt hierdoor wat extra kleur door een mooie activiteit.We ontvingen een mooie schenking van shop Lily - The concept Kitsch'en BVBA. De jongeren waren heel enthousiast bij het zien van al dat moois! Dank je wel!
Dank je wel  Alice Blockmans en Bertha Van Loo voor deze mooie gift voor onze jongeren! Dit maakt de Kerstperiode voor hen weer wat warmer!


Veel dank aan de groep Autoveiligheid voor de ontvangen steun!Dank je wel Kathleen Van Laer voor de schenking van tablets aan onze jongeren! Afstandsonderwijs wordt hierdoor weer wat aangenamer en makkelijker voor hen!

Dank je wel Yves van Looy en Lions Parel van het Hageland te Aarschot voor het fijne sinterklaasfeest (Coronaproof) en de leuke cadeautjes!!!


DANK JE WEL Lions Parel van het Hageland voor dit hartverwarmend gebaar! Alle plantjes kregen een prominent plekje in alle bureaus, maar ook in de leefgroepen bij de jongeren.


Ter Heide in Rijmenam ontvangt cheque van 10.000 euro van Lions

Antoon Verbeeck - Het Laatste Nieuws

  • 01 juli 2020
  • 08u53

Het onthaal-, oriëntatie- en observatiecentrum Ter Heide in Rijmenam ontving een cheque van 10.000 euro van Lions Club 'De Drie Dennen' uit Keerbergen. "Ook tijdens de Covid-19 crisis stonden ze voor ons paraat met een levering van mondmaskers. Ondanks hun galabal en andere activiteiten dit jaar niet konden doorgaan omwille van de omstandigheden zijn ze er in geslaagd ons een mooie cheque te overhandigen. Wij zijn hier heel gelukkig mee", aldus Marjan Verheyen, directeur van Ter Heide. Het centrum doet dienst voor jongens en meisjes van 0 tot 18 jaar die door de jeugdrechtbank werden doorverwezen. Jaarlijks vangt het meer dan 100 kinderen en jongeren op.

Van Lions Club De Drie Dennen uit Keerbergen mochten we 145 maskers FFP2 en 40 maskers FFP1 in ontvangst nemen en ze kwamen ons nog een tweede keer bevoorraden op 27 mei!I

n tijden van schaarste echt heel erg welkom!

Dank je wel!!!

Dank je wel AG-Insurance voor de beschermpakken, handschoenen en de chocolade om ons een hart onder de riem te steken!

Axelle & Din Hobby Corner (https://www.axelledinhobby.be/)

schonken ons chocolade en prachtige knutselpakketten voor de kinderen!

Dank je wel!

We kregen veel lekkere chocolade dankzij:

- Mevrouw De vries

- Karine Dussart van Cargill ( https://www.cargill.be/nl/home-nl )

- Liebeert chocolade ( https://www.libeert.com/nl/home )

Dank je wel allemaal!!!

De familie Peeters kwam onze dag opfleuren met prachtige tulpen!

Dreamland schonk ons gloednieuwe tablets om de jongeren te ondersteunen bij hun schoolwerk en contact te kunnen houden met hun context.

De Lions Club Parel van het Hageland verwende de kinderen en jongeren met heerlijke chocolade en prachtig speelgoed! Dit maakte dat het voor hen een mooie Paasdag was.

Chris Perdieus ging voor ons aan de slag met naald en draad en werkte uren om prachtige stoffen mondmaskers te maken voor Ter Heide. 

Van AG-Insurance mochten we laptops in ontvangst nemen. Deze zijn broodnodig nu alle jongeren digitaal onderwijs dienen te volgen en worden reeds volop gebruikt!

Het loop- en wandelevenement Bonheiden Loopt zamelde dit jaar geld in voor niet één maar vijf goede doelen. Op vrijdag 11 oktober maakte de organisatie bekend om hoeveel centen het gaat. In totaal werd er 2.070 euro ingezameld. De goede doelen Nationale Kinderkanker Dag, De Waakdoos - Imelda ziekenhuis, G-basket Titans Bonheiden, Opvangcentrum Ter Heide en Villa Praline mochten de cheque in ontvangst nemen.

Met heel veel dank aan alle sympathisanten voor de giften voor Kerstactie 2017 ten voordele van nieuwe kleerkasten voor onze kinderen en jongeren. Deze werden door hen erg warm ontvangen!

Lions Club Keerbergen - drie dennen

Lions Club Aarschot - parel van het Hageland.

                   WBE Jaboom

                                                                                             Stichting Koningin Paola

Dank aan de Congregatie Zusters Vorselaar